SUPERVISIÓ DE COORDINADORS/ES

Al mes de febrer engegarem una nova activitat de formació per a coordinadors i directors tècnics, dirigida a totes aquelles persones que vulguin treballar aspectes relacionats amb el seu lloc de treball dins de les estructures esportives de clubs i escoles.

Parlem de persones que estiguin interessades en la seva formació en aquests rols de direcció esportiva (gerent, director tècnic, coordinador, tècnic municipal, etc.) i que vulguin fer-ho en un entorn de formació grupal. Així aquestes activitats de supervisió grupal són obertes a tothom que vulgui investigar com operar millor en el seu entorn de treball, sobretot gràcies als altres.

L'activitat tindrà, com a tret característic, el format grupal. Es desenvoluparà un treball vivencial i també s'abordaran una sèrie d'elements teòrics, lligant-los sempre amb els elements que cadascú porti de la seva experiència. L'objectiu del format grupal, treballant a partir d'una sèrie de tècniques i mètodes, es que l'experiència resulti significativa als participants.

Les reunions poden tenir una freqüència setmanal, quinzennal o bé mensual. La durada de les sessions serà de 2 hores i els preus seran a convenir (preu per persona).

Animem a aquelles persones interessades a posar-se en contacte amb nosaltres, i a valorar la possibilitat de demanar el vostre club, escola o entitat que es faci càrrec de la vostra formació o us ajudi a finançar-la.

Àrea de Formació

- Sessions de supervisió individual i/o de grup per a entrenadors/es, coordinadors/es, esportistes o dirigents.
Un servei per atendre demandes individuals o de grup en relació al lloc de treball i la tasca a dur a terme, amb el rerefons del projecte desitjat.

- Cicles d’Escola de Mares i Pares d’Esportistes.
Una activitat per involucrar en l'espai de l'entitat i informar als pares i mares d'esportistes, que alhora facilita marcar límits entre el paper dels professionals i el de les famílies.

Les sessions tenen uns 90 minuts de durada i els cicles oscil·len entre 3 i 12 sessions.

- Cursos i seminaris dirigits a entrenadors/es, coordinadors/es o dirigents.
Actualment tenim cursos preparats per entrenadors ("Dissenya el teu propi estil d'entrenament" i "Comunicació i coordinació de grups") i un per a coordinadors i Directors Tècnics ("Les escenes temudes dels Directors i Coordinadors").

Aquests cursos poden ser de 15, 20 o 30 hores.

- Programes de Formació per a organitzacions esportives.
Plantejament general per formar a les organitzacions a partir de les necessitats particulars dels seus membres.

- Xerrades tècniques, clínics i Trobades de Directors Tècnics.
Activitats esporàdiques per activar la vida associativa dins de l'entitat. Actualment estem desenvolupant un disseny d'activitat amb metodologia "open space" per desenvolupar en entitats esportives durant tot un dia.

- Assessorament sobre itineraris formatius i inserció professional en el món de l’esport.
Atenció als esportistes, tècnics i dirigents en el seu desig per formar-se dins i fora de l'àmbit de l'esport, i també per tal d'escollir un itinerari formatiu i/o pla de carrera.