SUPERVISIÓ DE COORDINADORS/ES

Al mes de febrer engegarem una nova activitat de formació per a coordinadors i directors tècnics, dirigida a totes aquelles persones que vulguin treballar aspectes relacionats amb el seu lloc de treball dins de les estructures esportives de clubs i escoles.

Parlem de persones que estiguin interessades en la seva formació en aquests rols de direcció esportiva (gerent, director tècnic, coordinador, tècnic municipal, etc.) i que vulguin fer-ho en un entorn de formació grupal. Així aquestes activitats de supervisió grupal són obertes a tothom que vulgui investigar com operar millor en el seu entorn de treball, sobretot gràcies als altres.

L'activitat tindrà, com a tret característic, el format grupal. Es desenvoluparà un treball vivencial i també s'abordaran una sèrie d'elements teòrics, lligant-los sempre amb els elements que cadascú porti de la seva experiència. L'objectiu del format grupal, treballant a partir d'una sèrie de tècniques i mètodes, es que l'experiència resulti significativa als participants.

Les reunions poden tenir una freqüència setmanal, quinzennal o bé mensual. La durada de les sessions serà de 2 hores i els preus seran a convenir (preu per persona).

Animem a aquelles persones interessades a posar-se en contacte amb nosaltres, i a valorar la possibilitat de demanar el vostre club, escola o entitat que es faci càrrec de la vostra formació o us ajudi a finançar-la.

No hay comentarios: