Seminari “Direcció d’equip: la dinàmica grupal com a formació clau dels entrenadors”

Keysport ofereix serveis de formació, assessorament i consultoria en l’àmbit esportiu, tant per a entitats com per particulars. En la seva trajectòria s’ha caracteritzat per oferir formació a diferents col·lectius (esportistes, entrenadors, àrbitres, directors tècnics) emfatitzant la progressiva reelaboració professional. De cara al primer semestre de 2010 proposem un seminari analitzant el rol de l’entrenador/a i la direcció de grup en els esports d’equip.

Per tal d’encetar un procés d’aprenentatge grupal, és interessant emfatitzar que entrenadors/es de diversos esports seran benvinguts. Precisament de l’heterogeneïtat d’esports que puguem abordar aportaran matisos diferents a projecte de cadascun dels entrenadors/es, enriquint l’experiència formativa. Com aspectes sobre els que pivotarà el treball mencionem: construcció de la metodologia de la treball; comunicació i rols en la direcció d’activitats esportives; relació dels tècnics amb pares i dirigents; anàlisi de la dinàmica grupal, i també d’altres que vagin sorgint.

El tipus de formació serà de caire vivencial, compaginant la formació en diferents àmbits teòrics (psicologia de l’esport, dinàmica grupal, teoria de la comunicació humana, teoria de l’entrenament) amb moments de treball grupal, tenint el role playing (o joc de rols) com una de les eines de treball. En aquest Seminari de llarg abast, concretament 32 hores, anirem revisant diferents temes i experiències dels participants en la mesura que siguin significatives per traçar línies de desenvolupament pel propi projecte de dirigir equips esportius, així com de formar els responsables (monitors o entrenadors) que hauran de complir amb aquesta exigent tasca.

Preu i termini de pagament: 270 € per persona fins el 30 de gener de 2010.

Lloc de realització: Premià de Mar. Carrer Elisenda de Montcada, 1.

Dates i horaris: 2, 9, 16 i 23 de febrer; 2, 9, 16, 23 de març; 6, 13, 20 i 27 d’abril; 4, 11, 18 i 25 de maig de 2010. De 18:30 a 20:30 h.

Places: mínim 4 inscripcions. En cas de no arribar al mínim es farà el reemborsament del total abonat.

Inscripció: rebreu la conformitat un cop hàgiu enviat la butlleta i el comprovant del pagament (via e-mail a keysport@gmail.com o bé per fax al 937515285). Per rebre la butlleta la podeu demanar per e-mail. Per informació addicional telefonar al 656434467.

Docent del seminari: Mauro Valenciano Oller. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Entrenador Superior de Basquetbol. Director Tècnic. Àrbitre federat. Autor del llibre El entrenador y el equipo (Paidotribo, 2008) i de 100 suggeriments per educar dins de la família (Cossetània, 2009).

Seminari “Direcció Tècnica i coordinació a clubs i escoles esportives”

Keysport ofereix serveis de formació, assessorament i consultoria en l’àmbit esportiu, tant per a entitats com per particulars. En la seva trajectòria s’ha caracteritzat per oferir formació a diferents col·lectius (esportistes, entrenadors, àrbitres, directors tècnics) amb el segell de la revisió crítica de la metodologia de treball emprada per cadascun. A partir d’allà hem anat enfocant la formació envers la progressiva reelaboració del marc personal amb que un mateix es desenvolupa. De cara al primer trimestre de 2010 proposem un seminari enfocant diferents assumptes relacionats amb la tasca del Director Tècnic, amb l’objectiu d’encetar un procés d’aprenentatge grupal.

Com aspectes sobre els que pivotarà el treball trobem: gestió i govern de les organitzacions; comunicació i rols en el desenvolupament d’activitats esportives; relació dels tècnics amb pares i dirigents; formació del grup d’entrenadors; elaboració del projecte professional del Director Tècnic, així com d’altres assumptes que sorgeixin fruit del propi intercanvi d’idees i experiències.
El tipus de formació serà de caire vivencial, compaginant la formació en diferents àmbits teòrics (psicologia social de les organitzacions, dinàmica grupal, teoria de la comunicació humana, gestió d’entitats) amb moments de treball grupal, amb el role playing (o joc de rols) com una de les eines de treball. Aquest Seminari comptarà amb un total de 18 hores i està pensat especialment per a persones interessades en la feina de coordinar i dirigir projectes esportius, ja sigui en l’àmbit federat, escolar o municipal.

Preu i termini de pagament: 135 € per persona fins el 20 de gener de 2010.

Lloc de realització: Premià de Mar. Carrer Elisenda de Montcada, 1.

Dates i horaris: 25 de gener; 1, 8, 15, 22 de febrer; 1, 8, 15 i 22 de març de 2010. Dilluns de 18:30 a 20:30 h.

Places: mínim 4 inscripcions. En cas de no arribar al mínim es farà el reemborsament del total abonat.

Inscripció: rebreu la conformitat un cop hàgiu enviat la butlleta i el comprovant del pagament (via e-mail a keysport@gmail.com o bé per fax al 937515285). Podeu demanar la butlleta per e-mail. Per informació addicional telefonar al 656434467.

Docent del seminari: Mauro Valenciano Oller. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Entrenador Superior de Basquetbol. Director Tècnic. Àrbitre federat. Autor del llibre El entrenador y el equipo (Paidotribo, 2008) i de 100 suggeriments per educar dins de la família (Cossetània, 2009).